Onze Polyvalente Zaal

Op zoek naar de perfecte locatie voor jouw volgende evenement? Ontdek onze polyvalente zaal bij vzw De Kompanie! 

Met een oppervlakte van 155m² biedt onze zaal de ideale ruimte voor allerlei gelegenheden, van feesten en vergaderingen tot productvoorstellingen en bijeenkomsten.

 

💡 Voorzien van de nieuwste technologieën, zoals een indrukwekkende LED lichtstructuur van 11 bij 5 meter, professionele audiovoorzieningen en een groot 180" projectiescherm met haarscherpe 4K projectie, garanderen wij een meeslepende ervaring voor uw publiek.

🍽️ Onze zaal beschikt over een grote toog met een breed assortiment aan dranken, zodat je gasten niets tekortkomen. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om uw evenement van catering te voorzien.

📺 De informatieschermen in onze inkom en zaal kunnen op aanvraag worden gepersonaliseerd met een welkomstboodschap of foto voor jouw evenement.

🔥 Veiligheid staat bij ons voorop! Ons gebouw voldoet aan alle recentste normen inzake brandveiligheid en ventilatie, en we beschikken over camerabewaking en inbraakbeveiliging voor jouw gemoedsrust.

📡 Met volledige draadloze internetdekking en de nieuwste WiFi 6 technologie, zowel binnen als op ons aansluitende lounge-terras, blijven jouw gasten altijd verbonden.

🎥 We voorzien op maat van de klant technische installaties, ondersteuning en permanentie omtrent video, licht en geluid. Zo bieden we onder andere de mogelijkheid voor een professionele opname van je voorstelling of presentatie met hoogwaardige camera-apparatuur om u een blijvende herinnering na te laten.

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe onze zaal jouw evenement naar een hoger niveau kan tillen! Iedere aanvraag wordt individueel en op maat bekeken.