Parkeertips

Begin je al te zweten als je denkt aan het zoeken naar een geschikte parkeerplaats? Dat is helemaal niet nodig! Met onze parkeertips begeef je jezelf op een fijne en geruste manier naar ons Woonproject, Feestzaal of Koffiehuis.

Parkeren in de omliggende straten is gratis, maar de plaatsen zijn beperkt. Bij voorkeur kom je dus best te voet of met de fiets. Op ons terrein zijn er laadpalen beschikbaar voor de fietsen.


Met de trein

Wij zijn eenvoudig bereikbaar vanaf het treinstation Mortsel-Liersesteenweg (7 minuten wandelen) of Mortsel-Oude God (20 minuten wandelen).

 

Met de tram of bus

Tram 15 en Bus 90 stoppen aan de halte Mortsel Kaphaan, op slechts 5 minuten wandelafstand van De Kompanie.

Bus 140 en Bus 141 stopt aan de halte Mortsel Kerkstraat, op 12 minuten wandelafstand.

 

Met de auto

Wilt u toch liever met de auto komen? Dan kan u parkeren op volgende plaatsen:

 

NMBS Station Mortsel-Liersesteenweg (gratis)

Het NMBS station Mortsel-Liersesteenweg bevindt zich op 7 minuten wandelafstand van ons woonhuis. Hier heeft u de meeste kans op een kosteloze parkeerplaats dichtbij De Kompanie.

Parking Mayerhof (gratis)

Het Mayerhof heeft twee parkings beschikbaar welke u mag gebruiken bij een evenement in De Kompanie. Deze bevinden zich in de Fredericusstraat en de Bremveldlaan, op slechts 5 minuten wandelafstand van De Kompanie.

P+R Boechout Capenberg (gratis)

Park+Ride Boechout bevat meer dan 200 gratis parkeerplaatsen. Vervolgens geraakt u in 10 minuten met Tram 15 of Bus 90 naar de halte Mortsel Kaphaan, op slechts 5 min wandelafstand van De Kompanie.

Wie in de wandelstemming zit, kan ook rechtstreeks naar ons wandelen in 25 minuten. 

Voetbalplein S.V. St.-Jozef-Mortsel (gratis)

Op de kruising Van Dijckstraat/Mayerlei bevinden zich aan beide kanten van de straat enkele publieke parkeerplaatsen. Hier kan u vrij parkeren op amper 2 minuten afstand van De Kompanie.

Op straat (gratis)

Parkeren in de straten rondom De Kompanie is gratis maar beperkt.

Parkeergarage Stadsplein Mortsel (betalend)

Onder het stadsplein te Mortsel bevindt zich een ondergrondse parkeergarage met 459 plaatsen. U betaalt er maximum € 5,00 per dag. Vervolgens kan u met Tram 15 of Bus 90 naar de halte Mortsel Kaphaan, op slechts 5 min wandelafstand van De Kompanie.

Is het mooi weer? Dan wandelt u op 20 minuten van het stadsplein naar De Kompanie.