Investeer

Waarom investeren?

Daar onze overheid de kosten voor de grote woningnood van mensen met een beperking niet voldoende draagt , steken we zelf de handen uit de mouwen.

Wij starten met het bouwen van een woonhuis met dagbesteding, koffiehuisje en winkeltje en dit voor 15 jongvolwassenen met een beperking.

Uiteraard hebben we hier vzw’s, bedrijven en particulieren zoals u voor nodig .

Ons woonproject bevindt zich in Mortsel (op de hoek van de Pastoor Van Der Auwerastraat en de Mayerlei). De Kompanie Invest geeft je de kans dit sociale project te steunen en de bouw van deze woning voor een gedeelte te financieren.

Spreekt dit je aan? Interesse om aandeelhouder te worden van dit mooie project?

De prijs van één aandeel is € 500. U houdt hier echt een GOED gevoel aan over en de waarde van je kapitaal vermindert NIET.

Van zodra uw inschrijving geregistreerd is en de betaling in orde is ontvangt u een aandeelhoudersbewijs.

De vennoten van aandelen in de cvba-so De Kompanie Invest kunnen steeds vrij uittreden vanaf het jaar 2023, dit na schriftelijke aanvraag (aangetekend of tegen ontvangstbewijs zie artikel 14 van de oprichtingsakte).

Bij uittreden of gedeeltelijk terugnemen van aandelen zal de nominale waarde van 500 euro per aandeel terug worden betaald. Over het uitkeren van een dividend durven we ons nog niet uitspreken, dit zal maximum 0.5 % bedragen.

Beschikt u over een kapitaal dat u een tijdje kunt missen? Investeer in De Kompanie Invest! Onze jongeren danken u!

Om u beter te informeren komen wij op vraag ook graag bij u thuis of in uw vereniging wat meer uitleg geven.

Hoe investeren?

Klik hier om uw aandelen online aan te vragen.